About Dr. Matthew Anderson

Hvorfor velge oss?

Illustrasjon av bølger.

Derfor skal du velge Oslo Ryggklinikk

Har du smerter i ledd og muskler? Har du forsøkt flere behandlingsmåter og vært hos flere eksperter? Hos Oslo Ryggklinikk gir vi oss ikke før smertene er borte. Vi ser at stadig flere oppsøker hjelp hos naprapat etter at de har forsøkt alt annet. Vår viktigste jobb er å snakke med pasienten om hvordan de lever livet sitt, om de trener, hva de jobber med, sittestilling på jobb og andre ting i hverdagen som kan være årsaken til smertene.

Les mer: Vanlige plager som kan behandles av naprapat


Mange års erfaring med ledd og muskler

Oslo Ryggklinikk har siden 2000 erfaring med naprapatiens effekt, og bred kompetanse om hvordan man behandler ledd og muskler utifra pasientens livsstil. Vi har bred kompetanse om alle forskjellige yrkesretninger, og hvordan de belaster og påvirker kroppen. Ved å knytte opp situasjonsbildet mot smerter og plager, kan man finne årsaken til problemene og behandle dem. Målet er at alle pasienter skal kunne utføre sine hverdagslige plikter på en god måte, uten å være hindret av smerter.

Les om pasientenes erfaringer her.


Hos Oslo Ryggklinikk gir vi oss ikke før vi har funnet årsaken

Hos oss skal du være trygg på at du får kyndig og individuell tilpasset behandlet. Vi gir oss ikke før vi har kommet til kjernen, og finner ut hvorfor du har vondt, og hva som er årsaken til det. Ofte kan det være lurt å fortsette behandling og egentrening selv om plagene er borte. Dette er for å motvirke et innarbeidet kompensasjonsmønster du har lagt deg til i tiden du har vært plaget. Oslo Ryggklinikk jobber mye mot bedrifter og de som er aktive innen idrett. Vi har bred kjennskap til alle typer yrkesretninger, og vet hvilke belastningsskader som er vanlige. Vi har også veldig gode resultater på korsrygg- og bekkenbehandling å vise til.

Ta gjerne kontakt med oss om du har smerter i ledd eller muskulatur. Vi lover deg å komme til bunns i problemet, og gi deg en behandling som er tilpasset deg.