About Dr. Matthew Anderson

Hvorfor velge oss?

Illustrasjon av bølger.

"Behandlet kjernen til problemet"

Per på 56, hadde prøvd «alt» over en lenger periode, men skulder- og nakkeproblemene ble ikke bedre. Etter anbefalinger fra en venn, bestemte han seg for å forsøkte Oslo Ryggklinikk og naprapati. Målet var å bli frisk.

- I stedet for å behandle symptomene, slik alle andre har gjort, gikk du til kjernen og årsaken av problemet. I mitt tilfelle var årsaken til smertene en skjevhet i bekkenet. Ved å behandle kjernen, løste også problemet seg.

I dag føler han at han kjenner kroppen sin, og signalene bedre.

- Ved å trene regelmessig og samtidig få sporadisk oppfølging, holder jeg problemene i sjakk, forteller Per.

Han anbefaler Oslo Ryggklinikk videre til venner og bekjente.

- Samtidig har vår bedrift valgt å gi alle ansatte tilgang til Oslo Ryggklinikks tjenester.


"Trolig en av Norges ypperste!"

Roar på 55 år, hadde smerter i nakke og rygg, og valgte etter anbefaling fra venner å oppsøke Oslo Ryggklinikk.

- Jeg hadde prøvd andre ting som akupunktur og kopping, uten å bli bedre. Målet var å bli kvitt smerter og stivhet, forteller Roar.

Allerede fra første besøk følte han seg ivaretatt på en profesjonell måte av en som visste hva han snakket om.

- I dag har jeg en helt annen bevegelse og styrke i ryggen enn hva jeg hadde før. Jeg fikk tips og øvelser til hvordan jeg kunne bli bedre. Jeg vil dessverre ikke bli kvitt smertene på grunn av en skade i korsryggen.

Han har allerede anbefalt Oslo Ryggklinikk til mange av sine venner og arbeidskollegaer.

- Trolig en av Norges ypperste!


"Anbefaler definitivt videre"

Tom 55 år, oppsøkte Oslo Ryggklinikk på grunn av smerter i skuldre, nakke og øvre del av rygg. Smertene var hovedsakelig relatert til arbeid ved skjermterminal.

- Jeg oppsøkte Oslo Ryggklinikk for å lindre smertene, og for å få veiledning i øvelser og trening som kunne forhindre tilbakefall. Jeg følte meg meget seriøst ivaretatt, og smertepunktene ble raskt lokalisert. Jeg fikk i tillegg påpekt årsakssammenhengen.

Han vil definitivt anbefale naprapaten videre, og føler seg bra i dag.

I dag føler jeg meg veldig bra. Har kontroll, og oppsøker naprapaten stort sett for å forebygge, avslutter Tom.


"Føler meg alltid bedre i kropp og sjel!"

Helene på 42 år oppsøkte hjelp for problemer med hofter og rygg etter en ryggoperasjon.

- Etter noen års opphold kom jeg tilbake med tilsvarende problemer, og nå blir du ikke kvitt meg.

Målet var hele veien å kunne fungere så godt som overhodet mulig, med de permanente utfordringene som følger med en dårlig rygg.

- Hos Oslo Ryggklinikk har jeg alltid følt meg veldig godt ivaretatt som pasient! Jeg har alltid både blitt sett og hørt på en profesjonell måte. Jeg føler meg alltid mye bedre etter et besøk - både i kropp og sjel. Hadde jeg vært så flink til å gjøre alle øvelsene jeg har fått anbefalt, vet jeg at jeg hadde vært mye bedre enn jeg faktisk er. Det jobbes alltid med saken, forteller Helene.

Hun kan uten tvil anbefale Oslo Ryggklinikk videre, og har allerede gjort det mange ganger.


"Et godt vesen som inngir tillit og trygghet"

Bjørn på 72, oppsøkte Oslo Ryggklinikk for skade i venstre skulder, to muskler og to sener som var avrevne, og den tredje muskelen var nesten avrevet.

- Jeg var hos fastlegen umiddelbart etter skaden, fikk tatt MR av skulder og fikk anbefalt fysioterapi. Gikk til fysioterapeut i 2-3 mnd uten bedring. Fikk anbefalt Andre Bolstad av en bekjent som hadde gode erfaringer med ham.

Han opplevde å bli meget godt ivaretatt og fikk forklart skadens omfang og behovet for varsom og forsiktig opptrening over tid. Allerede etter første behandling var jeg optimistisk og følte en liten fremgang.

- Jeg har gått regelmessig til behandling, og utført egentrening 1 til 2 ganger pr. dag. Dette gjør at jeg i dag er mye bedre, takket være den meget dyktige Andre Bolstad. I tillegg har han et godt vesen, han inngir tillit og trygghet, oppleves som faglig sterk og er lett å samtale med.

- Jeg vil på det varmeste anbefale han videre til venner og bekjente, avslutter Bjørn.


"Her er du i trygge hender"

Gørill på 35, hadde over lang tid slitt med stiv nakke og rygg, som til slutt resulterte i akutt låsning. Etter gode referanser fra flere kolleger og bekjente, tok hun kontakt med Oslo Ryggklinikk.

Hovedmålet med å oppsøke hjelp var å få behandling for den akutte låsningen hun hadde. Senere forsto hun at problemet var mer sammensatt enn det hun først trodde.

- Jeg har følt meg godt ivaretatt som pasient hos Oslo Ryggklinikk. Jeg er spesielt fornøyd med den helhetlige tilnærmingen til og vurderingen av min situasjon. Videre er jeg glad for å få tips og råd om hvordan jeg kan forebygge smertene og låsningene på egen hånd, samt at Oslo Ryggklinikk har gjort meg mye mer bevisst på hvilke tiltak jeg kan gjøre for å unngå å komme i situasjonene.


"Anbefaler Oslo Ryggklinikk på det varmeste"

- Jeg føler meg mye bedre i dag, og har per i dag gått til jevnlig behandling i snart to år. Jeg benytter meg av tilbudet preventivt så vel som reaksjon på symptomer. Det blir lengre og lengre mellom gangene jeg opplever akutte smerter og låsninger. I tillegg til behandling gjør jeg øvelser jevnlig for å forebygge nye låsninger.


Vil du anbefale meg videre til venner og bekjente?


- Jeg anbefaler Oslo Ryggklinikk på det varmeste - her er du i trygge hender!


"Christine ble helt smertefri"

Christine på 36 oppsøkte Oslo Ryggklinikk på grunn av stivhet og smerter i øvre del av rygg og nakke.

- Etter å ha klaget over problemet på jobben, fikk jeg naprapaten varmt anbefalt av en kollega. Målet ved første besøk var å få løst opp i den stive nakken, samt smertelindring, sier hun og fortsetter:

- Jeg følte meg utrolig godt ivaretatt hos André første gang jeg var hos ham, og har fortsatt å gå til han gjennom mange år. I noen perioder ofte, andre perioder sjelden. Lange dager foran PC og mye bæring av små barn har gjort at ryggen i enkelte perioder har vært «låst». André har hjulpet meg både med mer «akutt» behandling, men også med å forebygge ved hjelp av behandling og øvelser jeg gjør hjemme.


"Smertefri i dag"

I dag er Christine helt smertefri, og hun har innsett at hun må prioritere øvelsene hun har blitt gitt for å sikre fleksibilitet og for å unngå låsning.


Vil du anbefale Oslo Ryggklinikk videre til venner og bekjente?

- Jeg kan absolutt anbefale André! Både jeg og min samboer er utrolig fornøyde. Vi har tidligere begge gått til andre fysioterapeuter og kiropraktorer - men opplever at Andrés tilnærming og behandling er det som fungerer best. Han er veldig flink til å forklare hva han gjør og hvorfor, samt gi enkle øvelser. Kombinasjonen av disse to tingene gjør at vi har holdt oss til ham begge to gjennom flere år, og absolutt skal fortsette hos Oslo Ryggklinikk.