Naprapatbehandling

Naprapatbehandling baseres på flere forskjellige behandlingsteknikker som benyttes av leger, fysioterapeuter og kiropraktorer. Masasjeterapeuter er også en yrkesgruppe som har sine unike teknikker til å behandle pasientene med.

Naprapatbehandling er unik i sin måte å kombinere disse teknikkene på. Naprapatbehandling kombinerer det beste fra hver yrkesgruppe slik at man får den beste behandlingseffekten. Det er dette konseptet som gjør naprapati unikt.

Hvordan oppstod naprapatbehandling?

Naprapatbehandling retter seg i særlig stor grad mot lidelser i rygg og nakke. I tillegg retter naprapatbehandling seg mot lidelser i sener og muskler. Naprapati betyr i fri oversettelse å "korrigere årsak til lidelse". Naprapatbehandling (er ingen gammel disiplin. Den) har sin opprinnelse i 1905 (da) og er grunnlagt av Dr. Oakley Smith (brøt med kiropraktikken).

Naprapaten behandler stort sett alle plager med årsak i ledd eller muskulatur, enten det er idretts- eller arbeidsrelatert. Vi legger stor vekt på å finne årsaken til smertene. Derfor blir undersøkelsen og behandlingen innrettet over et stort område , og ikke bare nøyaktig der hvor smertene er. Eksempelvis kan et lite funksjonelt bekken være årsak til langvarig nakke og skulderplager.

Oslo Ryggklinikk dekker hele Oslo, men de fleste av kundene våre kommer fra Oslo Vest.

Bestill time