Ryggbehandling i Oslo

Ryggbehandling med naprapati i Oslo er vårt fokusområde. Vi tilbyr naprapatbehandling for en rekke rygglidelser. I tillegg til ryggbehandling tilbyr vi behandling av ledd- og muskelsmerter, relatert til arbeidsskader, idrett og annet. I tillegg til ryggbehandling i Oslo tar vi oppsøkende oppdrag for bedrifter og idrettsforeninger. Vi tilbyr spesialdesignede forelesninger for bedrifter, idrettslag og andre som har interesse for kropp, trening og ergonomi.

Spesialister på ryggbehandling i Oslo

Oslo Ryggklinikk er en naprapatklinikk som ligger rett ved Rådhuset i Oslo sentrum. Vi har spesialisert oss på problemer med ryggen og ryggbehandling av disse.

Grunnlaget for naprapatien ble lagt av Dr. Oakley Smith, (da han brøt med kiropraktikken) i 1905. Han mente da å ha motbevist kiropraktorenes subluxasjons-teorier (at ryggvirvler hopper ut av ledd). Det er blant annet dette den moderne naprapatien i dag arbeider utfra, i kombinasjon med en rekke andre teorier.

Naprapaten tilhører yrkesgruppen som behandler innen den manuell ortopediske medisin, derfor foregår undersøkelse og behandling med hendene som redskap. Behandlingen består av en rekke teknikker der bl.a massasje, spesifikk muskeltøy og leddmanipulasjon benyttes

Naprapaten retter sin behandling spesielt mot lidelser i rygg og nakke, sener og muskler.

Oslo Ryggklinikk dekker hele Oslo. De fleste av kundene våre kommer fra Oslo Vest.

Bestill time