Naprapatklinikk i Oslo

Oslo Ryggklinikkk er en naprapatklinikk som ligger rett ved Rådhuset i Oslo sentrum.

Vi tilbyr behandling av ledd- og muskelsmerter, relatert til arbeidsskader, idrett og annet. Vi tar oppsøkende oppdrag for bedrifter og idrettsforeninger.

I tillegg tilbyr vi ved vår naprapatklinikk spesialdesignede forelesninger for bedrifter, idrettslag og andre som har interesse for kropp, trening og ergonomi.

Besøk ved en naprapatklinikk

Et besøk ved en naprapatklinikk starter alltid med at du fyller ut en egenerklæring. Etter dette følger en samtale om din helsetilstand og hva du søker hjelp for. Eksempler på hva som blir tatt opp i samtalen er tidligere sykdommer og, eventuell operasjoner og andre spesielle ting. Eksempler på slike ting kan være arbeidsforhold, trening og annet som er viktig for å utrede dine problemer.

Undersøkelsen som følger er til for å finne eventuelle forstyrrelser i bevegelsesmønsteret, etter at man ved en nevrologisk status har utelukket at smertene kommer fra for eksempel en svulst eller en prolaps. Skulle undersøkelsene vise at smertene du søker hjelp for ikke kommer fra muskler eller ledd, sender vi deg videre til kyndig instans.

Oslo Ryggklinikk dekker hele Oslo. De fleste av kundene våre kommer fra Oslo Vest.

Bestill time